EM Gokart 001

Det blev til en kæmpe sportsligt succes for det danske landshold som for første gang deltog til internationalt stævne i udlandet.

Det var gokart-landsholdet som i lørdags d. 20. juni 2015 til det uofficielle Euro Nations Deaf Karting Championships 2015 på ’Nutts Corner Circuit’ i Belfast, Nordirland.

EM Gokart 002

Danmark deltog med Laurits Dahlstrøm (GS), Patrick Lauridsen (GS), Dennis Kaae (GS) og Franklin Richter (GTSV Essen) skulle deltage i både individuelt i forskellige vægtklasser og i holdkonkurrencen.

I vægtklassen 72-78 kg vandt Franklin Richter guldpokalen, og Patrick Lauridsen vandt sølvpokalen i samme vægtklasse. I den anden vægtklasse 80-86 kg vandt Laurits Dahlstrøm bronzepokalen, mens Dennis Kaae blev nr. 4.

EM Gokart 003

I holdkonkurrencen kørte hver 30 minutter i sammenlagt 2 timer, og sikrede sig 1. pladsen med hele 1 omgang og 10 sekunder foran Tyskland. Her beviste Danmark helt klart, at de var en klasse i for sig og det har givet positivt anerkendelse fra de andre deltagne hold.

Næste mål for gokart-landsholdet er næste år til Euro Nations Deaf Karting Championships 2016 som skal afholdes i Frankirg.

EM Gokart 004
(Fra venstre ses Laurits Dahlstrøm, Franklin Richter, Dennis Kaae og Patrick Lauridsen)