Lørdag d. 10. Januar er Viking vært for DM futsal, som bliver spillet i Hældagerhallen i Vejle. De aarhusianske mesterskabsaspiranter fra Globen Sport er klar til at tage kampen op mod de forsvarende mestre fra Døvania.

På lørdag d. 10. Januar 2015 danner Hældagerhallen i Vejle rammerne for det årlige DM i futsal – det sjette af slagsen. Som noget nyt spilles der for første gang i en eliterække, som er tiltænkt klubbernes bedste hold, det sker primært på ønske fra den daværende landsholdstræner, Jakob Gade. Mens klubberne før kunne stille med alle de hold de ville, er det nu kun max 1 hold pr. klub, men til gengæld bliver kampene spillet á 2×20 minutter – uden stopur.

4 hold er tilmeldt DM futsal. De forsvarende mestre fra Døvania samt DAN, Globen Sport og værterne fra Viking.

Døvania har vundet DM de seneste to år. Bliver de ikke fejet af tronen på lørdag, flytter DM-pokalen permanent ind i Døvanias pokalskab.  Sidste år vandt Globen Sport alle kampene og lod ingen bolde havne i eget net – lige indtil den sidste kamp mod Døvania hvor det gik galt, Globen Sport indkasserede et 2-0, og måtte se Døvania snuppe DM-pokalen for andet år i træk. Derfor er Globen Sport ekstra tændte på lørdag!

Døvania har mistet flere spillere, de er på papiret ikke ligeså stærke som de forrige sæsoner. DAN har mistet deres største stjerne i Nassor Salim, men kan overraske. Viking har et rodet hold, der skal et stort mirakel til, hvis de vejlenske værter ikke skal tage til takke med en bundplacering. Globen Sport har fået tilgang af mange spillere – faktisk for mange. Men flere af spillerne kender hinanden fra landsholdet og må derfor ses som favoritter til DM-titlen – alt andet vil være pinligt!

Globen Sports hold består af:

1. Mustafa Harmanci 
(Målmand)
2. Tobias Holland (Spillende træner)

3. Jonas Saabye Køedt
4. Mads Gotfredsen

5. Nicolaj Molbo

6. Ivan Strømgaard Jeppesen

7. Brian Bille

8. Emil Empacher

9. Jason J. Rasmussen

10. Søren Bøgsted

11. Martin H. Jacobsen

12. Jon Hesselberg Jensen 

Globen Sports DM-spillere samles i Vejle allerede om fredagen. Her står den på socialt samvær og fællesspisning på Restaurant Flammen, inden spillerne går til køjs på Scandic Hotel. Lørdagen starter med fælles morgenmad for alle klubbens kontingentbetalende medlemmer, herefter går turen til Hældagerhallen.

Udover eliterækken, var det meningen at der også skulle være en divisionsrække hvor klubberne således kunne stille med alle de hold de ville á la den gamle turneringsform. Grundet for få tilmeldte er divisionsrækken aflyst.

Programmet for lørdagens DM futsal ses herunder:

10897071_10152763231178705_6872050068483915384_n