Klubbens træningsaktiviteter og arrangementer starter med en forsinkelse først til 2020 i samarbejde med DGI Østjylland, Aarhus Kommune og Esport Danmark, og her starter klubben med at sende assistenten Lars Laursen og Emil Empacher på kursus i næste måned i Aarhus.

Her skal de nemlig på E-sport trænergrunduddannelse, hvor de skal lære højne og standardisere kvaliteten af træningen i esport. Give dem redskaber og en bedre forståelse for, hvordan og hvorfor esportspræstationer kræver en blanding af fysiske, psykiske og sociale kompetencer.

Dog vil træningsaktiviteterne og arrangementerne ikke blive ledet eller trænet af Lars og Emil, men af en instruktør fra DGI og Esport Danmark. På den måde mener klubben, de bedste vilkår bliver skabt for medlemmerne med en hørende erfarne instruktør, og samtidigt også de bedste vilkår for klubbens ledere med kurset, at give en større anderledes indsigt i esport for kunne udvikle det.

Arrangementernes form vil være både online men også med fysisk deltagelse forskellige steder i landet, men primært i Aarhus i samarbejde med DGI Østjylland og Aarhus Kommune.


På billedet ses den nye idrætsleder Emil Empacher i skypesamtale med e-sportens nye assistent Lars Laursen, samt klubbens formand Michael Skou Vestergaard.

Vi glæder os til at følge vores nye sportsgren og håber at I alle vil tage godt imod det.