BOWLING:

I døveidrætten har bowling været en af de aktive og stabile idrætsgrene i rigtigt mange år, og i Globen Sport har det tidligere aldrig været aktuelt hverken som en seriøs idræt eller som underholdning før september 2019.

Klubben arrangerer ikke selv træningsaktiviteter, men samarbejder tæt sammen med Bowlingklubben Enghaven i Vejle som er medlem af Dansk Bowling Forbund og Sports- og Idrætsforeninger i Vejle (S.I.V.). Her deltager klubbens medlemmer til fællestræning hver mandag fra 18 – 20 ved Bowl’n’fun i Vejle sammen med Bowlingklubben Enghaven.


Fra venstre ses Christian W. Jensen og Jannick Brøndum til den første træning d. 16. sept. 2019 i Vejle.

Derudover deltager klubbens medlemmer til forskellige kampe og turneringer skiftevis for Globen Sport eller Bowlingklubben Enghaven, afhængig om det er kamp eller turnering under Dansk Bowling Forbund (DBwF), Dansk Firmaidrætsforbund eller Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI).


Fra venstre ses bowlingklubbens kasserer Kasper Laursen sammen med Globen Sports formand Michael Skou Vestergaard og bowlingklubbens formand Henning Nielsen.

Kontingentet hos Bowlingklubben Enghaven er 260,- om måneden med adgang til træningen hver uge, eller den passive til 100,- om måneden + 40,- pr. træning. I Globen Sport er kontingentet 300,- om året, og giver økonomisk støtte til stævne- og træningsaktiviteter.

Se alle nyheder fra klubben om bowling her.